Gáspár Győzike: Az életemet adnám Orbán Viktorért – videó

Megosztás

A tavaszi választás előtt még be is lépett a Fideszbe a celeb-énekes, aki szó szerint a vérét adná miniszterelnökünkért. A békemenetről sem hiányzott.

Gáspár Győző az utóbbi években „kemény megpróbáltatásokon ment keresztül”, ám most új célokat tűzött ki maga elé, többek között azt, hogy „az emberek véleményét eljuttassa Orbán Viktorhoz” – írja a Blikk.

Emlékezetes, a választási kampány finisében még a Fideszbe is beléptették a tévés celebet, majd később az első sorból emelte a Békemenet színvonalát, most pedig állítólag saját alapítványt hozott létre, ami „a kisebbségi jogok felzárkóztatásáért felel”.

„Úgy gondoltam, hogy azt a munkát, amit 23 év alatt elvégeztem, szeretném kamatoztatni, ezért létrehoztam egy alapítványt. A neve az, hogy „Mi is létezünk”. Az a célja, hogy azok az emberek, akik vidéken meg szeretnének szólalni, azok meg tudjanak szólalni. Ezeket az üzeneteket az alapítványon keresztül eljuttatom Orbán Viktornak, ugyanis szeretnék segíteni”

– magyarázta Győzike Ábrahám Róbert vlogjában, azzal licitálva rá saját magára, hogy akár a vérét is adná a magyar miniszterelnökért. (Roviden.hu)

Gáspár Győző: Meg is halnék Orbán Viktorért! A véremet is adnám a miniszterelnökért, lőjenek le!

Kövess Instán is: @robertoabraham777 Facebook: https://www.facebook.com/robertoabraham777 Instagram: https://www.instagram.com/robertoabraham777 Email: [email protected] #AbrahamRobertVlog,

Kérjük, hogy támogassa a megye független hírportálját, ezzel biztosítva egy utazó riportert, aki bemutatja a magyar vidék valóságát!

Kapcsolódó cikkek